WINKEL

Met een gezellige bedrijvigheid verwelkomen de verkopers de eerste vroege klanten al om 7 uur. Zij helpen u graag met het kiezen van een brood of het geven van advies. Met een gezellig praatje verlaat u de winkel met een glimlach. 

Je brood blijft langer vers als je het ongesneden koopt, verpakt in een papieren wikkel. Natuurlijk kan je het brood ook laten snijden en verpakken in een papieren zak of in een herbruikbare Hartog’s linnen broodzak.

winkel

Meteen gezellige bedrijvigheid verwelkomen de verkopers de eerste vroege klanten al om 7 uur. Zij helpen u graag met het kiezen van een brood of het geven van advies. Met een gezellig praatje verlaat u de winkel met een glimlach. 

Je brood blijft langer vers als het ongesneden koopt, verpakt in een papieren wikkel. Natuurlijk kan je je brood ook laten snijden en verpakken in een papieren zak of in een herbruikbare Hartog’s linnen broodzak.

Veilige & snelle rij

assortiment

volkorenbrood in wikkel

Warm & overdekt wachten

Wacht warm en overdekt in de snelste rij van Amsterdam. Door onze schermen met heaters sta je altijd droog en warm als je even in de rij moet staan. Aangezien de schermen ook bij de bakkerij zijn geïnstalleerd, is er uiteraard genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te houden!

Het maalproces

In onze eigen maalderij malen wij dagelijks onze Nederlandse tarwe zonder toevoegingen tot volkorenmeel.Onze molen in de Wibautstraat 39 zuigt de opgeslagen tarwe aan en transporteert de tarwe naar de maalstoel. De maalstoel bestaat uit twee maalstenen. Deze kunststenen zijn gemaakt van beton en kwarts en wegen ongeveer 250 kg per stuk. De bovenste steen noemen we de draaier en draait. De groeven (opstaande randen in de steen) voelen scherp aan. Zij snijden als

meer weten over Hartog?

Lees meer over onze eigen bakkerij, winkel of leer over onze rijke geschiedenis.